Skip to content

Társadalmi felelősségvállalás: ezeket az alapítványokat támogattuk 2021-ben

társadalmi felelősségvállalás

Az Álomidő Ingatlan minden eladott ingatlan után járó sikerdíjból hátrányos helyzetű gyermekeket segítő alapítványokat támogat. 2021-ben összesen 315.000 Ft-ot utaltunk át három, az Ügyfeleink által kiválasztott alapítványnak.

2021 év végén úgy döntöttünk, egy különleges karácsonyi ajándékkal keressük meg Ügyfeleinket. Mindazoknak, akiknek az év folyamán eladtuk ránk bízott ingatlanját, felajánlottuk, hogy válasszanak három, számunkra fontos és elismert tevékenységet végző alapítvány közül. A választott alapítványnak így közösen adhattunk: támogatásként 15.000 Ft adományt utalunk át.

Megbízóink visszajelzései alapján összesen 315.000 Ft-ot adományoztunk az alábbi alapítványoknak:

  • SOS Gyermekfalvak Magyarország Alapítvány: 135.000 Ft
  • InDaHouse Hungary Egyesület: 90.000 Ft
  • Igazgyöngy Alapítvány: 90.000 Ft

Ezt a hagyományt a jövőben is továbbvisszük. Ha ránk bízza eladó ingatlanját, és mi értékesítjük azt, sikerdíjunkból 20.000 Ft-ot az Ön által választott alapítvány számára utalunk át!

Fontos számunkra a társadalmi felelősségvállalás, és hiszünk benne, hogy Ügyfeleinknek is örömet okozunk: ha minket választanak, azzal adományozókká válnak maguk is.

Az alapítványok tevékenységéről:

SOS Gyermekfalvak Magyarország Alapítvány
Az SOS Magyarországon 400 gyereknek tud szerető, biztonságos otthont adni nevelőszülői családokban. családmegerősítő programukkal segítik a nehéz helyzetbe került szülőket, hogy megelőzzük a gyerekek kiemelését a családból.

InDaHouse Hungary Egyesület
Az InDaHouse Hungary Egyesület önkéntesei borsodi falvakban élő, hátrányos helyzetű gyerekeknek tartanak egyéni és csoportos fejlesztő foglalkozásokat heti rendszerességgel. Céluk, hogy a hozzájuk járó gyerekek önmegvalósító, felelős, a saját sorsukat irányító felnőttekké váljanak, akik a tőlük kapott támogatást be tudják építeni a gyermekeik nevelésébe.

Igazgyöngy Alapítvány
Az Igazgyöngy Alapítvány 1999 óta dolgozik az esélyegyenlőségért, társadalmi integrációért, a gyerekszegénység, és az átörökített mélyszegénység felszámolásáért. A következő generációért, a mostani generáció segítségével.